Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 8

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 9

HLEDÁ SE NEJLEPŠÍ FUNKY SONG VŠECH DOB

street dance life - HLEDÁ SE NEJLEPŠÍ FUNKY SONG VŠECH DOB

MUSIC

Autor: Dejv
01.06.2010, Počet příspěvků: 0, Přečteno: 6461x

James Brown, Michael Jackson, Prince, Kool & The Gang, Cameo, Rick James, Earth, Wind & Fire, Aretha Franklin, Diana Ross, KC & The Sunshine Band, Zapp & Roger, Bar-Kays, Funkadelic, … Ty všechny, ale i mnohé další bychom stoprocentně museli zařadit do seznamu nejoblíbenějších funkových interpretů všech dob.

 

V průběhu června, resp. od 01.06.2010 až do akce s názvem Keep It Funky! (19.06.2010) se ale bude  hledat váš nejoblíbenější funky hit. Tedy takový, který vám vždy stoprocentně zvedne náladu; takový, který vás nikdy nenechá v klidu a vždy vás roztancuje. Je přitom úplně jedno, jestli si jej pouštíte doma, v autě nebo třeba na tanečním tréninku. Hledáme prostě nejlepší funk song všech dob.

 

Své hlasy můžete poslat hned třem písničkám. Song na prvním místě od vás získá 3 body, song na druhém místě 2 body a song na třetím místě 1 bod. Po ukončení hlasování zveřejníme konečné pořadí na 1. až 20. místě a písničky, které se umístí na 1. až 10. místě stoprocentě uslyšíte na již zmiňované akci Keep It Funky! (více o akci hledejte na http://funk.hiphopdance.cz).

 

Ke svým hlasům můžete přidat i svůj tip na celkový počet odeslaných hlasů. Nejpřesnější tip získá speciální funky triko, pět dalších přesných tipů pak vstup na akci Keep It Funky! zdarma. Tak se zamyslete, projeďte si doma svůj playlist a pošlete tři své nejsrdcovější záležitosti.

 

FORMULÁŘ PRO ODESLÁNÍ HLASŮ:

http://funk.hiphopdance.cz/funksong.html

 

A pokud jste se ještě na akci Keep It Funky!, která proběhne 19. června 2010 v Ostravě, nezaregistrovali, můžete tak učinit právě teď. Na výběr jsou battly popping 1vs1, locking 1vs1, break dance 1vs1 a MJ style 1vs1 (kdo lépe zatancuje na hity krále popu?), ale také speciální kategorie funk showcase contest, do které se může přihlásit 1-5 tanečníků se svým 1-3 min. dlouhým demem (freestyle nebo připravená choreografie).

 

Připomínáme, že pro vítěze jsou připraveny ceny od shopů Grand Wear, So Real Shop a Street Base, ale také vouchery na Urban Dance Camp a Urban Dance Show od UDP nebo vouchery na profesionální fotografování od Ondry Kvinty. Ceny přesahují hodnotu 30.000 Kč, takže určitě stojí za to bojovat :)

 

Na akci Keep It Funky! se registrujte prostřednictvím webového formuláře na http://funk.hiphopdance.cz/registrace.html.



street dance life - HLEDÁ SE NEJLEPŠÍ FUNKY SONG VŠECH DOB

DISKUZE - HLEDÁ SE NEJLEPŠÍ FUNKY SONG VŠECH DOB

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit! Děkujem.

STREET DANCE LIFE - AKCE & PODPORA

Hip Hop Kemp SDK Europe
DANCE LIFE EXPO 2013

BEAT STREET

STREET DANCE LIFE - NEJBLIŽŠÍ AKCE

Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce

STREET DANCE LIFE - VIDEO


STREET DANCE LIFE - PROFILY

STREET DANCE LIFE - REKLAMA

Street Dance Life Reklama

STREET DANCE LIFE - POSLEDNÍ AKTIVITY

» Eldzej přidal video
» F23 přidal event
» F23 přidal news
»  F dance Center a The Notorious IBE
» Ceczko se zaregistroval
» stitch přidal komentář Anittka