Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 8

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 9

WORLD DANCE FAMILY: VÍC NEŽ VIDEOKLIP

street dance life - WORLD DANCE FAMILY: VÍC NEŽ VIDEOKLIP

NOVINKA

Autor: streetdancelife
18.02.2014, Počet příspěvků: 0, Přečteno: 4512x

SDK Europe- Street Dance Kemp, který se každoročně koná v Jedovnicích u Brna, je momentálně největším mítinkem v hip hopovém tancování na světě. Při zahájení registrace na rok 2014 si připomínáme loňské 10.výročí, které bylo opravdu velkolepé, a na kterém byl natočený taneční videoklip World Dance Family. O hudbu se postaral Atrey Ryan a DJ Wich.
 
Název měl vyjádřit myšlenku SDK- úplní začátečníci, pokročilí i profesionální tanečníci se setkávají na jednom místě, aby se rozvíjeli v nejrůznějších tanečních stylech, aby se účastnili světových tanečních battlů a jamů ať už jako tanečníci nebo diváci. A nejde zapomenout na velké taneční open air party každý den:-)
Po těch deseti letech se skutečně dá říct, že všichni společně vytváří světovou taneční rodinu. 
 
Cílem bylo natočení videoklipu, který by představoval to nejlepší, čeho lze v moderním tanci vůbec dosáhnout, proto ve videu můžete vidět tanečníky reprezentující různé styly, a to i díky univerzální hudbě.
Všechny scény se natáčely buďto přímo v areálu kempu nebo v blízkém okolí většinou od stmívání do svítání. Pro některé lektory, kteří ve videu vystupují, to znamenalo absolvovat po svých workshopech několikahodinové natáčení, a za to jim patří velký obdiv.
 
Ne každý Čech ví, že na Moravu každý rok na týden přijíždí nejlepší světoví tanečnící. A jsou to hvězdy známých tanečních filmů, osobnosti, které často stály u zrodu některých stylů, ti, kteří tančili ve videoklipech po boku Michaela Jacksona, Jennifer Lopez nebo choreografové Justina Biebera a dalších. Díky World Dance Family si někteří z nich zatančili v jednom videu!
 
Atrey Ryan & DJ Wich / World Dance Family
http://www.youtube.com/watch?v=9jzbYoboUlk
 
Making of video
http://www.youtube.com/watch?v=lu221Zn9OFw
 
SDK.EUROPE OFFICIAL SPOT 2014
http://www.youtube.com/watch?v=P_X2B0n8Yu8
 
SDK Europe
www.sdkeurope.com



street dance life - WORLD DANCE FAMILY: VÍC NEŽ VIDEOKLIPstreet dance life - WORLD DANCE FAMILY: VÍC NEŽ VIDEOKLIPstreet dance life - WORLD DANCE FAMILY: VÍC NEŽ VIDEOKLIPstreet dance life - WORLD DANCE FAMILY: VÍC NEŽ VIDEOKLIP

DISKUZE - WORLD DANCE FAMILY: VÍC NEŽ VIDEOKLIP

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit! Děkujem.

STREET DANCE LIFE - AKCE & PODPORA

Hip Hop Kemp SDK Europe
DANCE LIFE EXPO 2013

BEAT STREET

STREET DANCE LIFE - NEJBLIŽŠÍ AKCE

Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce

STREET DANCE LIFE - VIDEO


STREET DANCE LIFE - PROFILY

STREET DANCE LIFE - REKLAMA

Street Dance Life Reklama

STREET DANCE LIFE - POSLEDNÍ AKTIVITY

» Eldzej přidal video
» F23 přidal event
» F23 přidal news
»  F dance Center a The Notorious IBE
» Ceczko se zaregistroval
» stitch přidal komentář Anittka