Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 8

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 9

Build Ya Foundation před Cube 2011

street dance life - Build Ya Foundation před Cube 2011

NEWS

Author: Sweemo
24.06.2011, Nr. of subscription: 0, Viewed: 3739x

 Tentokrát si budeme povídat o vztahu DJ-tanečník a rozebírat různá témata z pohledu tanečníka a z pohledu DJe. Co na párty obnáší role DJe a co role tanečníka? A co všechno to obnáší mimo párty? Proberem tohle a mnohem víc! Podpoř další část honby za vědomostmi, vyslechni osobnosti české hiphopové kultury a vyzpovídej je! Další BYF o Hip Hopu, tanci a kultuře je tu!

 

Hosté:

 

Wahe

Wahe je u nás ikonou undergroundového a freestylového tancovaní. Svoji taneční dráhu začal jako B-boy v plzeňské crew D.S.T. a postupem času se začal více zajímat o streetdance obecně a to stylům jako je Locking, Popping, Hip Hop a především House Dance. Patří mezi nejžádanější lektory a to hlavně díky tomu, že své svěřence vede tou správnou cestou k pochopení smyslu tance jako takového. Se svou skupinou BDS academy se věnuje šíření Hip Hopové mentality a kultury mezi mladou streetdancovou scénu.

 

DJ Smog

Smoga snad ani není třeba představovat. Těžký oldschooler, který je však stále činný. Bývalý člen Chaozzu, s Gipsym měl skupinu Syndrom Snopp, má dvě zlaté desky a jednu platinovou. Zkoumá hiphopovou kulturu skrz na skrz a djingu zaprodal svou duši. Jeho sbírka vinylů činí více než 6500 kusů, stále sbírá a stále ho můžete slyšet hrát funk, soul, hip hop a breaks na parties, které jsou jedny z těch nejkvalitnějších a pro nás tanečníky nejvýživnějších.

           

 Hned po BYF vypukne samotný Cube! Můžeš se těšit na battly v kategoriích Hip Hop 2 vs. 2, Popping 2 vs. 2, Waacking 1 vs. 1 a Toprock 1 vs. 1. Letos bylo hodně starších tanečníků pozváno osobně, takže CUBE bude i takový meeting point, kde se budou mísit názory, styly, osobnosti a hlavně skills!

 

Porota: Wahe, Máka, Káka (všichni tři B.D.S. Academy), Tomáš Protivínský (Dance 2XS),  Kkozi (Survivals)

 

 Do battlů se můžeš hlásit přes mailovou adresu cube@poppinmasters.cz - stačí uvést jméno (přezdívku), město a styl, ve kterém chceš battlovat. Neexistují žádná omezení, battlit může každý, kdo se na to cítí a kdo si chce zatancovat. O tanec jde na prvním místě, ale samozřejmě i letos je pro vítěze připravená trofej a ceny od sponzorů.

 

 CUBE 2011 bude klasicky moderovat Poeta z hiphopového rádia Spin a těšit se můžeš jako vždy i na našláplou afterparty. Některé věci není potřeba měnit. CUBE je jistota skvělé atmosféry, nejlepšího tance a příjemného prostředí stylového klubu Buena Vista. Tak nezapomeň 25. června dorazit do Plzně!

 


 

street dance life - Build Ya Foundation před Cube 2011street dance life - Build Ya Foundation před Cube 2011

Discussion - Build Ya Foundation před Cube 2011

For adding subscriptions, you have to sign in ! Thank You.

STREET DANCE LIFE - SUPPORT

Hip Hop Kemp SDK Europe
DANCE LIFE EXPO 2013

BEAT STREET

STREET DANCE LIFE - NEXT EVENTS

Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce

STREET DANCE LIFE - VIDEO


STREET DANCE LIFE - PROFILES

STREET DANCE LIFE - ADVERTISING

Street Dance Life Reklama

STREET DANCE LIFE - LAST ACTIVITY

» Eldzej added video
» F23 added event
» F23 added news
»  F dance Center and The Notorious IBE
» Ceczko joined to streetdancelife
» stitch left a comment for Anittka