Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 8

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 9

FUNKIN´ STYLEZ 2011

street dance life - FUNKIN´ STYLEZ 2011

NEWS

Author: Dejv
03.10.2011, Nr. of subscription: 0, Viewed: 3907x

Funkin´ Stylez lze bezesporu zařadit mezi nejprestižnější street dance crew battly na světě. V letošním roce (2011) se koná již osmý ročník. Od května probíhají preselekce v různých státech světa (Francie, Velká Británie, Nizozemí, Finsko, Polsko, Německo, Kazachstán, ...), finále pak proběhne o víkendu 02. - 04. 12. 2011 jako vždy v německém Düsseldorfu. Akce se pravidelně účastní nejlepší tanečníci z Evropy, Ameriky i Asie.

Kromě world team battlu, což je nejatraktivnější a nejprestižnější kategorie, jsou součástí Funkin´ Stylez také tzv. Only the strong battly. Ty probíhají v kategoriích hip hop, house, popping, locking, vogue a "Me against the music", vše 1vs1.

CHCETE TO VIDĚT NA VLASTNÍ OČI?
Pro všechny, kteří by tuto výjimečnou událost chtěli vidět na vlastní oči, máme jedinečnou nabídku. Právě teď si můžete objednat jízdenku i vstupenku za naprosto exkluzivní cenu a na Funkin´ Stylez do Düsseldorfu se tak podívat. Můžete si přitom vybrat, jestli pojedete pouze na víkend nebo třeba na celý týden. Stejně jako v loňském roce se tedy můžete stát součástí početné české výpravy, zatancovat si na mezinárodním battlu, shlédnout nejlepší týmy světa a také navštívit jedinečné party, které se v rámci této akce konají.

DOPRAVA
V ceně je zahrnuta zpáteční jízdenka z Prahy do Düsseldorfu luxusním autobusem Student Agency (pohodlné sedačky, občerstvení a noviny během cesty zdarma, promítání filmů, ...). Můžete si sami vybrat, který den chcete do Německa jet, jestli už na workshopy nebo až na battly. Zároveň je možné přikoupit transport z Moravy či Slovenska nebo naopak přistoupit až v Plzni.

VSTUPENKA
V ceně je zahrnuta třídenní vstupenka na pátek, sobotu a neděli 02. 12. 2011 - 04. 02. 2011.

BONUSY
Pokud se rozhodnete s námi na Funkin´ Stylez jet, automaticky navíc získáte:
20% slevu na nákup  na Shakk.cz
20% slevu na nákup na SkankBrand.cz
20% slevu na nákup na Escobar.cz
20% slevu na nákup na BlingKing.cz
(slevy lze libovolně kombinovat)

Nezapomeňte, že čím dříve si zájezd objednáte, tím výhodnější cenu získáte. Kapacita je navíc omezena a limitována především obsazeností linek Student Agency. Proto co nejdříve prozkoumejte www.funkinstylez.cz, vyplňte online formulář a pojeďte s námi na Funkin´ StyleZ 2011 :)

PS. V případě zájmu poradíme s ubytováním, dopravou po městě, atd.

FUNKIN´ STYLEZ 2011
(02. - 04. 12. 2011, Düsseldorf)
www.funkinstylez.cz


Discussion - FUNKIN´ STYLEZ 2011

For adding subscriptions, you have to sign in ! Thank You.

STREET DANCE LIFE - SUPPORT

Hip Hop Kemp SDK Europe
DANCE LIFE EXPO 2013

BEAT STREET

STREET DANCE LIFE - NEXT EVENTS

Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce

STREET DANCE LIFE - VIDEO


STREET DANCE LIFE - PROFILES

STREET DANCE LIFE - ADVERTISING

Street Dance Life Reklama

STREET DANCE LIFE - LAST ACTIVITY

» Eldzej added video
» F23 added event
» F23 added news
»  F dance Center and The Notorious IBE
» Ceczko joined to streetdancelife
» stitch left a comment for Anittka