Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 8

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 9

ZÁJEZD NA JUSTE DEBOUT 2012

street dance life - ZÁJEZD NA JUSTE DEBOUT 2012

NEWS

Author: Dejv
19.12.2011, Nr. of subscription: 0, Viewed: 3844x

Nejlepší tanečníci z celého světa na nejprestižnější světové street dance akci. Tak to je Juste Debout – akce, jejíž jedenáctý ročník proběhne druhý březnový víkend v Paříži.

Stejně jako letos na jaře, můžete i příští rok navštívit tuto jedinečnou akci díky speciálnímu zájezdu. Vyberte si, který den chcete do Paříže jet, na jak dlouho, a objednejte si jízdenku luxusním autobusem Student Agency a vstupenku na finále Juste Debout 2012 za zvýhodněnou cenu. Díky návazným transferům můžete cestovat z několika měst Česka i Slovenska.

Program Juste Debout je každoročně velmi bohatý. Kromě finále, které proběhne v neděli 11. března 2012Palais Omnisport de Paris Bercy, můžete o den dříve navštívit francouzskou preselekci, množství workshopů nejen v Juste Debout School, a to nejen s porotci jedenáctého ročníku této akce (Niako, Caleaf Sellers, Kei, P-Lock), ale třeba také různé doprovodné party v klubech po celém městě. Připomeňme, že na Juste Debout se battluje v kategoriích hip hop, house dance, popping a locking, vše 2x2. Nechybí ani soutěže v toprocku a experimentalu.

Kompletní informace o Juste Debout 2012 budou postupně zveřejňovány na novém českém webu věnujícímu se tomuto street dance festivalu: www.juste-debout.cz. Sledovat aktuality můžete také na facebooku: www.facebook.com/justedeboutcz.

Pokud byste se chtěli do Paříže podívat, vězte, že běžná cena za zpáteční jízdenku a vstupenku na Juste Debout je cca 3500 Kč, díky HipHopDance.cz se ale na Juste Debout můžete podívat už za 2700 Kč. Stačí si zájezd objednat do konce roku 2011 prostřednictvím www.juste-debout.cz/zajezd-na-juste-debout.

Nadělte si (nebo si nechte nadělit) zájezd na Juste Debout jako vánoční dárek a přidejte se k početné české výpravě. Užijte si naživo největší street dance akci s 15.000 návštěvníky, workshopy s předními světovými lektory, jedinečné party, atd.

=======================================

JUSTE DEBOUT 2012 | PRAGUE 2 PARIS TRIP

www.juste-debout.cz/zajezd-na-juste-debout


street dance life - ZÁJEZD NA JUSTE DEBOUT 2012

Discussion - ZÁJEZD NA JUSTE DEBOUT 2012

For adding subscriptions, you have to sign in ! Thank You.

STREET DANCE LIFE - SUPPORT

Hip Hop Kemp SDK Europe
DANCE LIFE EXPO 2013

BEAT STREET

STREET DANCE LIFE - NEXT EVENTS

Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce

STREET DANCE LIFE - VIDEO


STREET DANCE LIFE - PROFILES

STREET DANCE LIFE - ADVERTISING

Street Dance Life Reklama

STREET DANCE LIFE - LAST ACTIVITY

» Eldzej added video
» F23 added event
» F23 added news
»  F dance Center and The Notorious IBE
» Ceczko joined to streetdancelife
» stitch left a comment for Anittka