Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 8

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 9

BUILD YA FOUNDATION

street dance life - BUILD YA FOUNDATION

NOVINKA

Autor: Sweemo
13.10.2010, Počet příspěvků: 0, Přečteno: 2283x

 Poznávat sebe a svou kulturu – to je to, co ti chce Bboy academy umožnit, a právě proto přináší projekt Build Ya Foundation. Jedná se o víceletý projekt a jeho první část, která probíhá od října až do dubna, se zabývá českou hiphopovou kulturou. Projekt má podobu jednodenních sessions, které se konají vždy poslední sobotu v měsíci a každá zahrnuje přednášku, volnou diskuzi, workshop a následný bboy jam. Přijď se něco dozvědět, o tom, co máš tak rád!

 

 

BUILD YA FOUNDATION vol.1 – Czech Hip Hop Culture

  Proč už si bboys na párty nepodávájí ruku s MCs? Proč hledají v graffifi často jen vandalismus a nenajdou v něm jména svých kámošů? Proč se hiphopová kultura tak rozdělila? Už nemá cenu pátrat, jak se to stalo, ale má cenu pokusit se to změnit. Pojďme poznávát ostatní elementy, jejich historii, jejich zástupce, jejich pohled na svět, jejich filosofii…

 Pokud jsi měl pocit, že Česká republika už ti nemá co nabídnout, možná budeš překvapený. Jsou tu jednotlivci, kteří jsou ve svém oboru na vysoké úrovni a rozhodně mají co předávat dál. Oslovili jsme z každého elementu několik osobností, aby ti každý představil své umění a ukázal, jak to všechno stojí na stejných ZÁKLADECH.


Co tě čeká: 

Říjen (30.10. 2010)  HIP HOP DANCE - HISTORY

Listopad (27.11. 2010)  BBOYING - TODAY'S CULTURE

Prosinec (18.12. 2010)  DJING

Leden (29.1. 2011)  BEATBOX

Únor (26.2. 2011)  GRAFFITI

Březen (26.3. 2011)  X ELEMENTS (Co dalšího s Hip Hopem souvisí?)

Duben (30.4. 2011)  RAP

 

 Podrobné info ke každému sessionu dostaneš vždy včas na www.bboy.cz společně s medailonky našich hostů, programem přednášek a workshopů, témáty, časy a všemi praktickými informacemi.

 Bylo by nejlepší zúčastnit se opravdu každý měsíc, aby jsi to celé poznal v souvislostech. Aby ti z toho vyšel ucelený pohled na českou hiphopovou kulturu jako na celek a všechno ti do sebe zapadlo.

 Vstupné bude na většinu sessionů dobrovolné. Chceme pomoct, je to čistě pro rozvoj hiphopové komunity, takže rozhodně nechceme, aby se někdo nemohl zůčastnit kvůli nedostatku financí. Pokud ale nestrádáš, tak prosím přispěj kolik jen můžeš, abychom byli schopni pokrýt všechny náklady. Budoucnost projektu je ve tvých rukou. Čím míň budeme mít peněz, tím míň toho pro vás můžeme dělat.

 I když je projekt zaměřen převážně na bboys, zúčastnit se může každý. Rozhodně to obohatí každého představitele hiphopové kultury. Od housedancerů a lockerů přes rappery, writery a DJe po pouhé fanoušky hip hopu, takže nezapomeň říct i kámošům z ostatních elementů. Všichni jsou vítáni!


Sessions budou probíhat v kladenském klubu Best. Jak se tam dostaneš?

Autem: prostuduj mapu na www.discoclubbest.cz/kontakty nebo zadej do GPS adresu Vodárenská 2375, Kladno

Hromadnou dopravou z Prahy: nejrychleji autobusem číslo 55 z Dejvické (nástupiště naproti hotelu Diplomat) do zastávky “U Hvězdy” (2. kladenská zastávka), cesta stojí cca 32Kč a trvá 30 minut

Hromadnou dopravou z ostatních koutů republiky: www.idos.cz a když si nebudeš vědět rady, neváhej nás kontaktovat! Poradíme.

 

Kontakt, dotazy, postřehy, kritiky: buildyafoundation@email.cz

Info: www.bboyacademy.czwww.bboy.cz

DISKUZE - BUILD YA FOUNDATION

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit! Děkujem.

STREET DANCE LIFE - AKCE & PODPORA

Hip Hop Kemp SDK Europe
DANCE LIFE EXPO 2013

BEAT STREET

STREET DANCE LIFE - NEJBLIŽŠÍ AKCE

Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce

STREET DANCE LIFE - VIDEO


STREET DANCE LIFE - PROFILY

STREET DANCE LIFE - REKLAMA

Street Dance Life Reklama

STREET DANCE LIFE - POSLEDNÍ AKTIVITY

» Eldzej přidal video
» F23 přidal event
» F23 přidal news
»  F dance Center a The Notorious IBE
» Ceczko se zaregistroval
» stitch přidal komentář Anittka