Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 8

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 9

Hvězdné workshopy v Dance Academy Prague!

street dance life - Hvězdné workshopy v Dance Academy Prague!

NOVINKA

Autor: Bildy
24.03.2011, Počet příspěvků: 1, Přečteno: 3853x

 Před několika hodinami v DAPu proběhl první z dvojice workshopů s tanečnicemi světové extratřídy, Kymberlee Jay a Shernitou Q. Anderson.

Včera, od 19ti hodin, proběhla lekce Hip-Hopu a dnes je pro zájemce ještě připravena hodina Dancehallu! Za každou z těchto lekcí zaplatíte 200,- Kč, což je na české poměry a takové lektorské osobnosti cena opravdu vyjímečně nízká. 

  Jména obou lektorek by měl znát každý, kdo má alespoň trošku rád street dance a vše, co je s ním spojené. Pojďme si je nyní ve stručnosti představit …

   KYMBERLEE JAY 

   Kym je jednou z nejvýraznějších postav světového ženského tance! Je uznávanou tanečnicí, choreografkou a lektorkou, jejíchž služeb v minulosti využilo i mnoho slavných interpretů, či firem.

  Její hvězdná kariéra odstartovala před jedenácti lety a celkem už má za sebou tato výjimečná žena přibližně osmnáct let tanečních zkušeností. 

  Strmý směr vzhůru nabrala její profesionální kariéra již ve svých počátcích. Kymberlee si zahrála v Madonniných klipech „Hung Up“ a „Sorry“ nebo v klipu „Style“ od Misteeq. Ve Velké Británii se vypracovala na jednu z nejváženějších tanečních osobností a objevila se i v reklamní kampani gigantické sportovní značky Nike. Vystoupila také v mnoha televizních pořadech na kanálech jako BBC,MTV nebo ITV. Kromě již zmiňovaných má Kym za sebou i taneční zkušenosti na divadelních prknech a vystoupení na mnoha slavných tanečních akcích prakticky po celém světě! V současné době provozuje v Londýně své vlastní taneční studio.

 

   SHERNITA Q. ANDERSON

 

   Portfolio této hnědooké černovlásky je také pořádně nadupané! Shernita si zatancovala na akcích jako „Monsters Of Hip Hop 2009“ nebo „Carnival NYC 2008“. Má za sebou herecké i pěvecké zkušenosti ( McDonalds Gospelfest) a zatancovala si i v hudebním videoklipu Shermaine: I came to show you. Mnohokrát si zatančila na nejznámějších televizních kanálech světa, v rámci Saturday Night Live s Kanye Westem i na NBC ( choreografii k tomuto vystoupení vytvářel Yemi A.D – šéf Dance Academy Prague). Mezi její nejoblíbenější taneční styly patří Dancehall, Reggaeton nebo Vouging.

 

Program workshopů:

 

23.3 STŘEDA 19:00 SÁL 2 - HIP HOP **

24.3 ČTVRTEK 18:30 SÁL 2 - DANCEHALL * 

 

A pozor! Tyto workshopy nejsou jedinou skvělou akcí, kterou pro vás DAP přichystal. Již 9.dubna v luxusním pražském klubu SaSaZu proběhne finále letošního ročníku soutěže „Tanečník roku“! Veškeré info očekávejte v nejbližších dnech!



DISKUZE - Hvězdné workshopy v Dance Academy Prague!

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit! Děkujem.
Bildy
Aktualizace
24.03.11 13:24
Upřesněné informace se dozvíte ZDE : http://dancelovers.blog.cz/1103/dance-academy-prague-si-pripravila-bonbonek-pro-vsechny-tanecniky ( Omlouvám se, za spletení, co se týče workshopů ...)

STREET DANCE LIFE - AKCE & PODPORA

Hip Hop Kemp SDK Europe
DANCE LIFE EXPO 2013

BEAT STREET

STREET DANCE LIFE - NEJBLIŽŠÍ AKCE

Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce

STREET DANCE LIFE - VIDEO


STREET DANCE LIFE - PROFILY

STREET DANCE LIFE - REKLAMA

Street Dance Life Reklama

STREET DANCE LIFE - POSLEDNÍ AKTIVITY

» Eldzej přidal video
» F23 přidal event
» F23 přidal news
»  F dance Center a The Notorious IBE
» Ceczko se zaregistroval
» stitch přidal komentář Anittka