Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 8

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 9

Radio Spin Dance Battle už 18. prosince!

street dance life - Radio Spin Dance Battle už 18. prosince!

NOVINKA

Autor: fiNe_ray
06.12.2010, Počet příspěvků: 0, Přečteno: 2840x

Už 18. prosince vypukne akce, která nemá na české hiphop scéně obdoby! Zapomeň na ušmudlaný kroužek, kde vidí první dvě řady. Zapomeň na megalomanství a moneymaking. Cílem Radio Spin Dance Battlu je připomenout, že v začátcích hiphopu šlo hlavně o zábavu a únik z reality pomocí tance, crazy oblečků, battlování a setkávání. Jde nám o to, aby se všichni cítili skvěle - tanečníci, fanoušci, porota, DJs, partypeople, prostě aby ráno odcházely samé šťastné tváře.

Tanečníci se utkají v kategoriích ALL STYLE (2vs2), DANCEHALL (1vs1) a WACKING (1vs1). V ALL STYLE battlu se připrav na hiphop, house a funk. ALL STYLE battle bude barevná záležitost pro univerzální tanečníky. Tanec bude na prvním místě. DANCEHALL battle si klade za cíl podpořit živelný a sexy styl, který v Čechách zatím nemá žádnou tradici. A konečně WACKING jako aktuálně nejoblíbenější "vetřelec" na street dance scéně doladí už tak pestrou akci.

Diváci a fanoušci se mohou těšit na exhibici Dominika Turzy alias DJe Rockstara. Ten je momentálně známý po celé republice díky účasti v Talentmanii. O jeho funky showmanství se ovšem, minimálně mezi tanečníky, vědělo už dávno. Jeho sláva je více než zasloužená. Jsme rádi, že Rockstar nejen předvede svůj Robofunkomat, ale zahraje i jako DJ při ALL STYLE battlu.

Další exhibici obstará speciální porota Radio Spin Dance Battlu. Tu tvoří BDS Academy, crew složená ze zkušených tanečníků a lektorů respektovaných u nás i v Evropě. BDS slibují zbrusu novou choreografii, kterou ještě nikdo neviděl!
K battlům bude krom DJe Rockstara hrát i další "obvyklý podezřelý" DJ Nox, celý večer otevírá tajemný DJ Kalee Furt a našláplou afterparty podpoří rezident FX Bounce parties DJ Kwé. Celý večer speakuje Poeta z rádia Spin ve speciálním kostýmu se sexy asistentkou.

Stručně řečeno - 18. prosince tě čeká funky večírek, kde se nikdo nebude brát vážně, kde bude skvělá atmosféra, kde uvidíš skills a kde můžeš tancovat a pařit až do rána. Očekáváme nájezd top tanečníků z celé republiky, tak to nepropásni někde v baru bez parketu a DJem notebookem!

Tanečníci se mohou registrovat na mailu: fine_ray@poppinmasters.cz

Battles:

ALL STYLES 2vs2
DANCEHALL 1vs1
WACKING 1vs1

DJs:

Rockstar
NOX
Kwé
Kalee Furt

Speaker:

POETA (Radio Spin)

Porota:

BDS Academy

Vstup/Registrace:

150,-Kč (registrace na více battlů = jen JEDNO startovné!)

Wannabes:

500,-Kč (jen vstup, v battlech nebudou)

VIDEA:

DJ Rockstar:
http://www.youtube.com/watch?v=TCz2V7I4gHU

BDS Academy:

http://www.youtube.com/watch?v=LhMSMxQ9uHE

 

http://www.youtube.com/watch?v=Eey6g9QBWwY



street dance life - Radio Spin Dance Battle už 18. prosince!

DISKUZE - Radio Spin Dance Battle už 18. prosince!

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit! Děkujem.

STREET DANCE LIFE - AKCE & PODPORA

Hip Hop Kemp SDK Europe
DANCE LIFE EXPO 2013

BEAT STREET

STREET DANCE LIFE - NEJBLIŽŠÍ AKCE

Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce

STREET DANCE LIFE - VIDEO


STREET DANCE LIFE - PROFILY

STREET DANCE LIFE - REKLAMA

Street Dance Life Reklama

STREET DANCE LIFE - POSLEDNÍ AKTIVITY

» Eldzej přidal video
» F23 přidal event
» F23 přidal news
»  F dance Center a The Notorious IBE
» Ceczko se zaregistroval
» stitch přidal komentář Anittka