Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 8

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 9

Registrace Battle Night byly přesunuty na e-mail!

street dance life - Registrace Battle Night byly přesunuty na  e-mail!

NOVINKA

Autor: Bildy
11.10.2010, Počet příspěvků: 0, Přečteno: 1978x

  V jakých kategoriích se na 17.pokračování battlové noci budou talentovaní mladí lidé utkávat? Stěžejní bude samozřejmě znovu freestyle rap battle o 10000,- Kč. Ovládne Battle Night znovu vítěz z Hip Hop Jam edice, Krouzmen? Nebo ho nahradí někdo nový? Dozvíme se to již v sobotu 16.října v průběhu akce! Další dvě kategorie budou určeny všem milovníkům pohybu. Tanečníci si představí v Break Dance battlu 2vs.2 o 5000,- Kč a New Style battlu 2vs.2 o 5000,- Kč. Tanečními battly vás provede speaker My Call( Time is up, You Wanna Battle vol.3,atd.) a těmi rapovými známý moderátor TV Óčko, Pan Radu.

  Myslíš si, že máš na to, něco ukázat a zviditelnit se? Chtěl by sis vydělat peníze, ale nevíš jak? Registruj se ještě dnes na e-mailové adrese youwannabattle@seznam.cz . A pokud se jen rád koukáš na lidi, kteří mají talent a máš rád street culture? Neváhej a doraž na Battle Night vol.17 do pražského Abatonu, už za dva týdny, v sobotu 16.října 2010.

  Kromě tanečních a rapových soubojů se můžeš těšit i na nabitý line up. Na akci se vystřídají DJs LU2, Pyel, Nobodylisten a Nox, který bude šéfovat oboum tanečním battlům. Na taneční stagi se kromě soubojů představí i Bee a Mathew ve své electric boogie exhibici. Hlavní stage bude patřit rapu, který bude plný aktuálních hvězd českého rapu. Představí se Ideafatte, Paulie Garand, kterému bude krýt záda DJ Pufaz, dále představí nové pecky MC Rest a DJ Fatte, Kenny Rought a Ryes, duo Morelokatr nebo Tafrob, který nedávno vypustil na světlo světa svůj nový videoklip. Nudit se tedy rozhodně nebudete.

  Nezruinuje vás koupě vstupů? Ne, tato možnost určitě nehrozí! Vstupné je i přes hvězdný line up stále držena na výborných 150,- Kč v předprodeji a 200,- Kč na místě. Vyplatí se tedy hlavně neotálet s koupí lístků! Pro náročnější návštěvníky je připravena i exkluzivní VIP varianta. V předprodeji tyto speciální lístky seženete za 290,- Kč a na místě pak 350,- Kč.

 

Více informací hledej na webové stránce http://www.battlenight.cz

 


 

Registrace pište ve tvaru : 

1) Zvolená kategorie

2) Jména soutěžících /

3) Vaše město/taneční crew

4) Kontakt na vás - nejlépe telefonický.

... na e-mailovou adresu youwannabattle@seznam.cz !



street dance life - Registrace Battle Night byly přesunuty na  e-mail!

DISKUZE - Registrace Battle Night byly přesunuty na e-mail!

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit! Děkujem.

STREET DANCE LIFE - AKCE & PODPORA

Hip Hop Kemp SDK Europe
DANCE LIFE EXPO 2013

BEAT STREET

STREET DANCE LIFE - NEJBLIŽŠÍ AKCE

Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce

STREET DANCE LIFE - VIDEO


STREET DANCE LIFE - PROFILY

STREET DANCE LIFE - REKLAMA

Street Dance Life Reklama

STREET DANCE LIFE - POSLEDNÍ AKTIVITY

» Eldzej přidal video
» F23 přidal event
» F23 přidal news
»  F dance Center a The Notorious IBE
» Ceczko se zaregistroval
» stitch přidal komentář Anittka