Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 8

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 9

F23 BEAT STREET REPORT

street dance life - F23 BEAT STREET REPORT

REPORT

Autor: F23
01.06.2009, Počet příspěvků: 2, Přečteno: 3212x

Čao..

Tak prvně to negativní, co všichni neustále řeší a odpověď na to:

BATTLE STAGE x HARMONOGRAM BS SOUTĚŽExSTARTOVNÉ 2 KILA :

Jako organizátor si velice dobře uvědomuji, že vytvořit program soutěží paralelně na dvou místech pro 1500 tanečníků není opravdu jednoduché – tak trošku utopie a je jasné, že prostě se to nemůže stoprocentně sladit!! Dopředu jsem napsal, že je na každém toto riziko podstoupit, jestli stihne nebo nestihne tancovat na obou místech a bere tak riziko na sebe. Otázka je jediná

a/ v klidu mít program formaček a dem na celý den v hale, který skončil letos špičkově 21.30 – pohoda, jazz a valíme domů..

b/nebo udělat i doplňující program pro tanečníky freestylu, i přes to, že někdy se bude na někoho čekat…

(mimochodem nebýt BS, tak se dodneška tancuje Hipec s diskem v jeden den)

BATTLE STAGE je doplňující, navíc – nikdo nikoho nenutí, aby tancoval a byl na obou místech – ať si vybere jen jedno….Já se třeba pohledem na formačky celej den nudím a jsem pro tuhle verzi, i když t neí dokonalá.

Pro jakou verzi jste vy?Napište zde pod report, zajímá mě to. Klidně to příště zruším, pokud to bude chtít většina a vadí Vám to.

Bohužel, letos musel být BS v tento termín a JUDO EXTRALIGA taky, nezbylo mi než to udělat venku. Dopředu jsem vědel, že startovné a diváci nepokryjí náklady spojené s venkovním stagem (Nezlobte se, ale dát aspoň ty dvě kila na MČR se snad nikdo nezblázní – nebo o něco více s formačkou – ale zas je to o volbě –dám/nedám. Navíc věděl jsem, že startovné bude mít i pozitivní dopad na soutěž přihlásí se jen ti, který daný styl opravdu baví a cítí se v něm). Přesto jsem to nezrušil...Modlil jsem se, aby bylo pěkný počasí –Dje jsem plánoval mimo plochu stage – místa by bylo pak i pro crew akorát. Bohužel počasí bylo nejhorší, jaké mohlo být…

            Jsem si velice dobře vědom, že program ve dvou halách vedle sebe je mnohem lepší a také jsem dopředu věděl, že chodit 200 metrů ven k druhému stagi není optimální, přesto jsem si řek, kdo bude chtít přijde kdo ne nepřijde. O venkovní stagi jsem informoval dopředu před BS i tady na stránkách…Některé break dance crew se urazili, odešlo domů. Podmínky nebyly sice ideální, ale break vznikl snad na ulicích, tak se nemuseli urážet a dělat pózy.. No každopádně udělám bboyz radost. Na BS už nikdy soutěž organizovat nebudu..Rád pozvu někoho na exhibici, protože break dance miluju.

 

 

Počasí se pak nakonec umoudřilo, a tak battles, když přestalo pršet už měli svoji atmosféru.

POPPIN BATTLE – MASAKR!!

Už v semifinálovém jamu jsem viděl výkony osmi titánů, jak snad ještě nikdy u nás. Do battlů postoupili nejlepší 4: nový objev v ČR mladej Adam z Dance2XS, legenda T-BOY, ANGEL a MALEJ NIGGA z Last Minute. Neskutečný battles!! Hip hop culture se otřásala v základě- ti borci neukazovali jen klasickou rutinu, jak je možné vidět i na zahraničních battlech, ale prostě ukázal vlastní kreativitu, vlastní hip hip, osobitost, vychytávali hudbu a zabíjeli pekelnýma trikař. Finále Angela a malýho Niggy už byla taková exhibice, že vítězem Beat streetu se stali oba!!!:)

Ze street dance dem si mi letos nejvíce líbili BDS,BUP, T-BASS a HIGH EDITION….Mějte se fajn….a napište, ať je BS ještě lepší…čao. Z těch názorů některých jsem celkem smutnej, ale miluju to jako vy, a chyby, které dokážu ze své pozice napravit, rád k dobru věci a street dance napravím. Ani nevím, jestli jste si všimli i těch věcí, které se na BS zlepšili, ale snad je podvědomě vnímáte. Cao…..

Do 2 dnů jsou tady  official foto reporty i nějaké videa…

 

 

 

 

 

DISKUZE - F23 BEAT STREET REPORT

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit! Děkujem.
Leny
dalsi nazor
04.06.09 10:25
To je jasny, ze na kazdy velky akci jsou nejaky mouchy, to proste nejde vsechno vychytatat a vzdycky se najde nekdo, kdo bude s necim nespokojenej. Myslim, ze ta battlestage byla letos nejvetsi problem - nejde ani o to ze dve souteze probihaji soucasne, ale stage byla celkem daleko, trvalo nejakou dobu se na ni dostat (loni se proste prebehlo do druhy haly) Ale i to by se dalo brat v pohode, proste to tak je, za cenu toho, ze battly na akci jsou. Ale podle me je potom blaznovina davat za battly nominace na SDK. Jsou lidi, kteri byli na battle prihlaseni, ale kvuli choreografii v hale to nestihli - a je jasny co si vyberes - kdyz bys netancoval chorošku, jsi zodpovědný nejen za sebe, ale za celou svoji skupinu, v battlu jde jen o tve triko. kdyz do toho jeste zakombinujes vysoke startovne, tak je to proste pruser. Nominace jsou podle me moc cenny, a melo by se s nima zachazet vic "ferove" - v regulernim, nicim nerusenym battlu, kde maji vsichni stejne moznosti a sance. Co se na BS na nominace vyprdnout a udelat zvlastni battle ciste urceny nominacim na SDK? to by podle me bylo super. A souhlas s nazorem battlu 4 nejlepsich crew v street dance demu. to by byl masaker. Jinak fakt chvalim moderatory na BS, byla sranda a vsechno odsypalo (za coz asi nemuzou jenom oni ale taky organizatori :) )
streetdancelife
BeatStreet
01.06.09 20:31
cao.
Tak ja som bol na BS len ako divak takze to mozem posudit len z tohto pohladu.
Pocasie bolo v celku okej, takze vonkajsi stage mi docela vyhovoval.. podla mna divakom to aj prospelo..proste sediet 12hodin v hale by asi nebavilo nikoho.. tak som sa presiel vonku (aj ked bolo chladno, ale dalo sa to zmaknut).

BS bola asi prva sutaz na ktorej som sa ani po 8hodinach nenudil :)

Harmonogram bol docela fajn, sutaz skoncila cca do 22 co bolo fajn..skoda ze na King Of BS uz neostalo az tak vela ludi..stalo to za to..bola to dobra show (Michael Jackson 4eva..) :) bavilo ma to..aj ked mi tam chybali nejaky top cz dancri..

Najviac sa mi pacili streetdance dema :) BDS to zabili ,masaker, pak BUP a Dynamic.. bol to zazitok vidiet take pecky :))

A este Poppin battle uplny masaker..no comment..respekt pre vsetkych popperov co tam boli..

Takze ako divak som bol fakt spokojny :) tesim sa uz na dalsi rocnik..

P.S.: jeden navrh: podla mna by bol totalny masaker keby si TOP4 street dance dema na BS dali battle proti sebe..Nieco ako Crew Of BeatStreet..bolo by to urcite nieco peckove..tak mozno dalsi rok .hm ??

STREET DANCE LIFE - AKCE & PODPORA

Hip Hop Kemp SDK Europe
DANCE LIFE EXPO 2013

BEAT STREET

STREET DANCE LIFE - NEJBLIŽŠÍ AKCE

Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce

STREET DANCE LIFE - VIDEO


STREET DANCE LIFE - PROFILY

STREET DANCE LIFE - REKLAMA

Street Dance Life Reklama

STREET DANCE LIFE - POSLEDNÍ AKTIVITY

» Eldzej přidal video
» F23 přidal event
» F23 přidal news
»  F dance Center a The Notorious IBE
» Ceczko se zaregistroval
» stitch přidal komentář Anittka