Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 8

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 9

Mladý producent Emeres (SR)

street dance life - Mladý producent Emeres (SR)

NEWS

Author: streetdancelife
18.04.2010, Nr. of subscription: 0, Viewed: 2068x

Emeres se narodil v Nitře na Slovensku. Produkcí se zabývá cca 7 let. První  úspěchy byly spjaty s jedním webem, kde probíhaly producentské soutěže a jiné  kontesty, kterých se pravidělně zúčastňoval a vyhrával nebo se umísťoval na  předních místech. Po řadě úspěšných remixů Kontrafakt, SuperCrooo, Indy&Wich  apod. začal s vlastní produkcí. První tracky s brněnským Tarfobem,  americko-českým raperem Nironicem, Jay Dieslem, dále pak s Davidem Steelem,  atd., popularni videa na youtube, ktere celkově vidělo vic jak 1 000 000 lidi.


Přes dva roky působil v největším českém labelu Skoop Entertaiment. S touto společností měl exkluzivní smlouvu. Nicméně v létě 2009 se jejich cesty rozešli a začal se soustředit na svůj sólo projekt "Mount Emerest", a jeste pred tim vyslo par singl tracku na internetu.. napriklad OK song s RYTMUSEM ( KONTRAFAKT)  apod. na desce mount emerest se objevilo spoustu kvalitních hostů (Indy, James Cole, La4, Nironic, H16, Moja Reč, Dramatikz, Pio Squad, Ektor, Tafrob atd.). 

Deska vysla u blindeaf v breznu 2010.

 

POZOR! V blízké době Soutěž o Emeresovo CD :-)

street dance life - Mladý producent Emeres (SR)street dance life - Mladý producent Emeres (SR)street dance life - Mladý producent Emeres (SR)street dance life - Mladý producent Emeres (SR)street dance life - Mladý producent Emeres (SR)street dance life - Mladý producent Emeres (SR)

Discussion - Mladý producent Emeres (SR)

For adding subscriptions, you have to sign in ! Thank You.

STREET DANCE LIFE - SUPPORT

Hip Hop Kemp SDK Europe
DANCE LIFE EXPO 2013

BEAT STREET

STREET DANCE LIFE - NEXT EVENTS

Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce

STREET DANCE LIFE - VIDEO


STREET DANCE LIFE - PROFILES

STREET DANCE LIFE - ADVERTISING

Street Dance Life Reklama

STREET DANCE LIFE - LAST ACTIVITY

» Eldzej added video
» F23 added event
» F23 added news
»  F dance Center and The Notorious IBE
» Ceczko joined to streetdancelife
» stitch left a comment for Anittka