Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 8

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 9

POROTA BATTLE OF THE YEAR CZ+SK 2011

street dance life - POROTA BATTLE OF THE YEAR CZ+SK 2011

NEWS

Author: streetdancelife
05.04.2011, Nr. of subscription: 0, Viewed: 3794x

Zřejmě jste již zaznamenali, že 7. května 2011 proběhne v pražském klubu Roxy zřejmě nejvýznamnější b-boyingová akce tohoto roku. České a slovenské b-boy crew zde totiž budou bojovat o postup do východoevropského kola nejprestižnější b-boyingové akce s více než dvacetiletou historií Battle Of The Year.

Dnes si představíme ty, kteří české a slovenské tanečníky ohodnotí a rozhodnou o tom, které tři crew postoupí na BOTY South East Europe. Ano, je tu přehled porotců a zároveň hlavních hostů akce.



INTACT (RUFFNECK ATTACK)

Prvním porotcem, který zasedne v sobotu 7. května 2011 v pražském klubu Roxy do porotcovského křesla letošního ročníku BATTLE OF THE YEAR CZ+SK, je oblíbený b-boy Intact.



Intact je členem jedné z nejstarších ukrajinských crew Ruffneck Attack z Kyjeva. Ruffneck Attack jsou zároveň první ukrajinskou crew, které se podařilo probojovat mezi evropskou špičku. Dalšími členy jsou Pluto, Sley, Sneaky Crab, Mighty Mike, Well, Slef, Vanilla a Voe One.

Intact se b-boyingu se začal věnovat v roce 2000, momentálně trénuje 6x týdně, což se mu vyplatilo např. na prestižním battlu Outbreak Europe 2010, kde zvítězil. Znát jej ale můžete např. i ze Street Dance Kempu … www.sdkeurope.com



ALKOLIL (PREDATORZ CLAN)

Druhý zahraniční b-boy, který první květnový víkend dorazí do Prahy, aby rozsoudil nejlepší české a slovenské b-boy crew na druhém ročníku BATTLE OF THE YEAR CZ+SK, je Alkolil z ruské crew Predatorz Clan.



Na kontě má velmi dlouhou řádku vítězství, namátkou jmenujme např. Battle Of The Year Russia, Red Bull B-Club, B-boy Game, Chelles Battle Pro Russia, atd. Rozhodně také nelze opomenout rok 2010, ve kterém si b-boy Alkolil došel pro druhé místo ve výběrovém 1×1 battlu v předvečer finále Battle Of The Year.



SPEEDY (BATTLE SQUAD)


Při představování poroty letošního ročníku BATTLE OF THE YEAR CZ+SK 2011 rozhodně nesmíme opomenout toho nejzkušenějšího, kterým je Speedy z Německa.


 

Speedy patří mezi nejznámější b-boys v Německu, a to nejen díky svému bratru Stormovi. Na začátku 90. let cestoval po světě jako člen old school crew Fresh Force, později se stal členem slavné Battle Squad. Jeho podpisem v b-boyingovém světě je jeho neuvěřitelný tah elbow-spin. Momentálně vyučuje na workshopech po celém světě, ale věnuje se také svým dalším zálibám – ilustraci, grafickému designu a samozřejmě svým dětem.



V PLÁNU JSOU I WORKSHOPY S POROTOU


V předvečer BATTLE OF THE YEAR CZ+SK 2011, tedy v pátek 6. května 2011 proběhnou workshopy s porotci akce Alkolilem (Predatorz Clan) a Intactem (Ruffneck Attack). Všichni b-boys i b-girls tak mají jedinečnou příležitost naučit se něco nového, ale také třeba zjistit, co tito dva porotci upřednostňují při battlu, atd.


Cena za jeden 90min workshop je 400 Kč (16 €), při objednání obou pak zaplatíte pouhých 650 Kč (26 €). Kompletní informace o workshopech najdete na http://www.boty2011.cz/workshopy/, registrovat se můžete prostřednictvím webového formuláře na http://www.boty2011.cz/registrace/registrace-workshop/

NEZAPOMEŇTE NA WARM-UP ANI NA VČASNÝ NÁKUP VSTUPENEK

Trojici porotců, která 7. května 2011 rozhodne o nejlepší české b-boy crew, známe. Nezapomeňte ale také na to, že už příští víkend 9. dubna 2011 proběhne v bratislavském klubu Loft oficiální warm-up party, na které se bude battlovat v kategoriích b-boys, b-girls, popping & locking (vše 1x1). Na obě akce (tedy do Bratislavy i Prahy) se můžete zaregistrovat prostřednictvím webových stránek http://www.boty2011.cz.

Zároveň si nezapomeňte včas zajistit vstupenky na Battle Of The Year CZ+SK 2011 do Prahy. Se slevou je můžete pořídit v síti Ticketstream (http://web.ticketstream.cz/czts/presentation.event.jsp?event=63549) a nově také v kamenném shopu Ikonik Store (http://www.ikonikstore.cz). Právě tam je dokonce můžete získat i zdarma, a to při nákupu nad 2500 Kč. Všechny vstupenky jsou slosovatelné, z pražského klubu Roxy, kde Battle Of The Year proběhne, si můžete odnést poukázky do již zmiňovaného partnerského shopu Ikonik Store.

Discussion - POROTA BATTLE OF THE YEAR CZ+SK 2011

For adding subscriptions, you have to sign in ! Thank You.

STREET DANCE LIFE - SUPPORT

Hip Hop Kemp SDK Europe
DANCE LIFE EXPO 2013

BEAT STREET

STREET DANCE LIFE - NEXT EVENTS

Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce

STREET DANCE LIFE - VIDEO


STREET DANCE LIFE - PROFILES

STREET DANCE LIFE - ADVERTISING

Street Dance Life Reklama

STREET DANCE LIFE - LAST ACTIVITY

» Eldzej added video
» F23 added event
» F23 added news
»  F dance Center and The Notorious IBE
» Ceczko joined to streetdancelife
» stitch left a comment for Anittka