Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 8

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 9

Velký taneční battle v Praze? To bude říjnová Battle Night!

street dance life - Velký taneční battle v Praze? To bude říjnová Battle Night!

NEWS

Author: Bildy
17.09.2010, Nr. of subscription: 0, Viewed: 2973x

 Nejpravidelnější hip hopová akce v České republice přichází již se svým šestnáctým pokračováním. Dne 16.října se v Praze znovu utkají freestyle rapeři ze všech koutů naší republiky. Jak už bývá dobrým zvykem, na akci jezdí pravidelně i špičky slovenské freestyle rapové scény. Nenech si oslavu mistrů slova ujít a navštiv šestnácté pokračování akce Battle night, tentokrát v pražském klubu Abaton. Ve freestyle rapu se soutěží o krásných 10 000,- Kč.

 

 POZOR POZOR! Šestnáctá Battle Night bude výjimečná mimojiné i tím, že na ní návštěvníci budou moci navštívit DANCE STAGE! Na speciální taneční stagi pak během večera proběhnou Hip hop dance 2vs.2 a break dance 2vs.2 battly! V každé kategorii se bude soutěžit o 5000 Kč! Hudbu nebude pouštět žádný béčko, ale prvotřídní taneční dýdžej, DJ NOX.

 

Za mikrofon se postaví, již na několika akcích osvědčený, MyCall. Těšit se na dance stagi můžete i na výborné taneční vystoupení mladé dvojice Bee a Mathew!


Co se týče rapu, čeká vás tentokráte opět pořádný nářez. Nudit se rozhodně nebudete! Aktuální jména české rapové scény budou podpořena várkou kvalitních djs, mezi nimiž nebudou chybět jména jako Lu2, Pyel, Fatte, NobodyListen nebo Pufaz. Na hlavní stagi proběhnou koncerty takových rapových hvězd dneška jakými jsou, Ideafatte, Rest, Tafrob, Paulie Garand, Ryes a Keny Rough nebo Morelokatr. Uvidíte tak tedy většinu toho zásadního, co se v českém rapu v posledních měsících prosazuje. Nutno ještě podotknout, že vítěz freestyle battlu si odnese pohádkovou odměnu ve výši deseti tisíc korun! Provázet freestyle battlem bude diváky známý moderátor televize Óčko, Pan Radu.   Vstupné je jednotné a činí 200,- Kč. Ovšem pozor, v předprodeji seženete vstupenky již za 150,- Kč. Má tedy určitě význam, zajistit si lupeny předem a nečekat až přímo na akci. Pro náročnější diváky budou k zakoupení i vstupenky do speciální VIP ZONE za 290,-.
Zapište si tedy do diáře magické datum 16/10/2010 a nezapomeňte si koupit lístky v předprodeji v síti Ticketstream! Spojení rapu a tance již v říjnu v prostoru Abaton, přichází Battle Night 16! Ověřená párty, která 100%ně pojede od večera do rána.

 

REGISTRACE !!! www.battlenight.cz !!!!

Více info - Oficiální stránky Battle Night! Další info očekávej přibližně za týden!



street dance life - Velký taneční battle v Praze? To bude říjnová Battle Night!

Discussion - Velký taneční battle v Praze? To bude říjnová Battle Night!

For adding subscriptions, you have to sign in ! Thank You.

STREET DANCE LIFE - SUPPORT

Hip Hop Kemp SDK Europe
DANCE LIFE EXPO 2013

BEAT STREET

STREET DANCE LIFE - NEXT EVENTS

Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce

STREET DANCE LIFE - VIDEO


STREET DANCE LIFE - PROFILES

STREET DANCE LIFE - ADVERTISING

Street Dance Life Reklama

STREET DANCE LIFE - LAST ACTIVITY

» Eldzej added video
» F23 added event
» F23 added news
»  F dance Center and The Notorious IBE
» Ceczko joined to streetdancelife
» stitch left a comment for Anittka