Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 8

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /mnt/web-data1/streetdance_cz/public_html/www/moduls/news/show_one.php on line 9

HIP HOP JAM 2010

street dance life - HIP HOP JAM 2010

REPORT

Author: streetdancelife
10.08.2010, Nr. of subscription: 0, Viewed: 3816x

V pátek 16. a v sobotu 17. července proběhl v rámci prestižního letního hudebního festivalu s názvem Hip Hop Jam 2010, který se konal ve Starých Ždánicích u Pardubic, nabitý hip hop dance a break dance program v adidas Originals Dance Aréně, který za HHJ TEAM probíhal v režii „Fidliho“ – leadra známé street dance crew BEAT UP z Brna.

Aréna byla i tentokrát nabitá energickými výkony předních českých i zahraničních hip hop dancrů a bboyz.  Mohli jste zde vidět, super jamy snad ve všech stylech, perfektní dema jednotlivých tanečních crew, vyhrocené battly a občas i nějaký taneční freestyle ukázky z řad některých veselých divákůJ Zkrátka bylo se na co koukat.

 

                          V opravdu letním horkém pátku vše v adidas Originals Dance Aréně odstartovalo  úderem 17 hodiny bboy jamem, po kterém následoval první battle této taneční akce, a to  POPPIN‘ 1VS1 ( finálový battle nakonec MALEJ VS MAKL MOVEMENT).

Následoval „HYPE“ battle 1-3VS1-3 na opravdu old school pecky, ve kterém se do finálového battlu  dostali tanečníci ( Alyaschca crew a The next movement).

Po krátké přestávce přišel styl, který se momentálně v republice rozšiřuje obrovskou rychlostí – WACKIN‘ 1VS1 ( ve finále proti sobě nastoupili Hanka Valová s Aličkou z AC).

Po holčičím svůdném battlu, začala adidas Originals Dance Aréna trochu praskat ve švech, protože na řadu přišel očekávaný BBOY BATTLE 1VS1, bylo se opravdu na co koukat již při nahecovaných demech. (Do finále se nakonec přes všechny bboys probojoval Sinor Beat up Brno a proti němu nastoupil zahraniční bboy z Francie Charlee, který po opravdu hustém battlu nakonec právem zvítězil).

 

                               Během nabitého programu, který se schyloval ke konci patečního dne, došlo i na KRUMP TOP SESSION, ve které jste mohli vidět špičku toho, co nám tato agresivnější taneční scena v ČR momentálně nabízí.

Bylo se na co dívat, arm swingy a emoce lítaly všude kolemJ

Poslední battle pateční adidas Originals Dance Arény byl ve znamení HIP HOPU 2vs2.

Finále tohoto battlu bylo nakonec pouze mezi klukama (Adam / Filos  vs    Potkis  /  Majkl).

Soutěž končila okolo 22 hodiny a všichni tanečníci se rozprchli objevovat krásy hip hop jamu, jako bylo v ten večer například vystoupení Rytmuse či DJ Premiéra.

 

Sobota 17. července 2010

Sobota byla ve znamení nahnutého počasí, které nakonec bylo shovívavé a nechalo nás tancovat skoro až do samotného konce.

Arénu otevřel funky jam okolo 15 hodiny. Následoval první battle sobotního dne  LOCKIN’ 1VS1 (finále Majkl a Spyroby).

Poté přišel na řadu opět tvrdší oříšek v podání KRUMP battlu 1VS1 (finale bylo ryze rodinného charakteru v podání Union Runners a to Dawe vs Snippe).

Battle byl velice náročný, a nakonec se ruka porotce Adama Klempára otočila na stranu Snippeho (Dynamic), který byl na tom v ten den silově lépe, než vynikající krumper Dawe (Beat Up Brno).

Pro odlehčení následoval HOUSE battle 1VS1, který měl suverénně nejvíce účastníku. Snad něco okolo 35 dancerů se mělo chut utkat o titul hip hop jam housera 2010 J

Po demech a zajímavých battlech, kde každý ukázal své pojetí housové muziky se až do finále dostali překvapivě finalisté beat streetu v house dance DANO a WAHE BDS .

Po pohodové housové muzice přišli na radu opět boyové,  aby se utkali v BBOYS BATTLU 3VS3.

Tyto battly byly nejvíce očekávané z dvoudenního tanečního all styles programu. Účastníku bylo opravdu dost, a po vyhrocených battlech  se do samotného finále dostlali borci Sinor, Tomík a Frantisek z Bezmasacrew. Proti nim se postavili tvrdí borci z Francouzské bboys crew.

Tento battle byl nejvyhrocenějším battlem ze všech. Mohli jsme vidět množství nejtěžších power move, salt, přemetů a podobných vychytávek.

Po neskutečném boji nakonec zvítězili kluci z Bezmasacrew – obrovská gratulace a respekt na ně!

Kluci si odnesli šek v hodnotě 500 eur.

Diváci se postupně uklidnili a připravovali se na dema jednotlivých crew. Na řadu se totiž dostal poslední bod programu a to CREW na CREW ve street dance.

                           Po krásných demech různých tanečních pojetí ( například doslova baletní vystoupení kluků z Charlies squad, kteří tančili v dešti na opravdu kluzkém povrchu, ale nevzdali to J ), se nakonec pro náhlou nepřízeň počasí podělili o šek v hodnotě 500 eur semifinálové crew‘s (High edition, BDS, Alyaschca crew, Charlies squad). Gratulace.

               Počasí nabralo takové obrátky, že se vše rychle ukončilo a všichni spokojeni tanečníci se šli bud bavit do nějakého krytého party stanu, nebo unaveni po dvou  dnech trsání  naskákali do svých aut a jeli každý svou cestou.

Všichni finalisté jednotlivých tanečních stylu si odnesli značkové oblečení od společnosti adidas Originals, která tuto akci sponzorovala.

Za DJ pultem jsme hlavně viděli DJ Rockstara, který celou adidas Originals Dance Arénu provázel.

 

Atmosféra na letošní adidas Originals Dance Aréně na Hip Hop Jamu 2010 byla nadupaná a zároveň přátelská, stejně jako celý HHJ.!!! J

 

 

Report by WWO BEAT UP CREW.

Discussion - HIP HOP JAM 2010

For adding subscriptions, you have to sign in ! Thank You.

STREET DANCE LIFE - SUPPORT

Hip Hop Kemp SDK Europe
DANCE LIFE EXPO 2013

BEAT STREET

STREET DANCE LIFE - NEXT EVENTS

Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce
Nejsou žádné další akce

STREET DANCE LIFE - VIDEO


STREET DANCE LIFE - PROFILES

STREET DANCE LIFE - ADVERTISING

Street Dance Life Reklama

STREET DANCE LIFE - LAST ACTIVITY

» Eldzej added video
» F23 added event
» F23 added news
»  F dance Center and The Notorious IBE
» Ceczko joined to streetdancelife
» stitch left a comment for Anittka